vrijdag 23 oktober 2020

Donderdag 2e keer terugplaatsen stamcellen en vrijdag bijkomen

 Gisteren terugplaatsen van laatste vier zakken.

Na elk zakje werd er even gerust, toen weer verder. Na derde zakje vond ik t wel eigenlijk genoeg, zweethanden, niet lekker voelen, zag silhouetten maar detail's van gezicht niet meer en kreeg t warm em spanning steeg. Fijne begeleiding, nadien bijkomen. Jeahhhhhhh het is gelukt. Toen bijkomen.

‘s Avonds moest ik verhuizen omdat de buurman n bacteriële infectie had. Kwam ik n kamer te liggen naast n mevrouw die er erg aan toe was en blijkbaar de hele nacht met diareee op de pot had gezeten. Buiten n vriendelijk hallo geen gesprek, ik was ook moe vd ingreep en verhuizing. 

Even later werd buurvrouw weggehaald en gebracht naar de hartafdeling. Dus vannacht alleen geslapen. Vaak wakker maar toch een beetje geslapen. De lijn is gelukkig ook minder gevoelig.

Arts zei zojuist dat alles er goed uitzag, nu wachten op de dip (bloedwaarden dalen dan significant) dus nu vervelen en daarna afzien en dan opkrabbelen en naar huis 😇

2 opmerkingen:

  1. Goed nieuws dat de arts zei dat alles er goed uitzag ! Doe zo voort ! Vervelen, ofte niets doen, kan héél helend zijn, dus rust jij maar goed uit en laat je goed verzorgen door de helpende handen daar , je kent het traject en ziet al uit naar huis, maar eerst een beetje geduld hé. Ik blijf duimen voor een goed traject ! XXX

    BeantwoordenVerwijderen